Onderneem vanuit je hart,
vanuit Rust, Energie & Balans

Je bent ondernemer en werkt vanuit je hart aan je missie.

Met je expertise wil je het liefst anderen verder helpen.

Op je eigen manier, je eigen koers varen.
Dat geeft je veel, maar kost ook veel energie.

Je voelt je moe, te druk en onrustig.

Er mag betere balans tussen je werk en privé zijn – met meer aandacht en tijd aan jezelf.

HOE ZOU JE HET ANDERS WILLEN DOEN?

WELLICHT IS DIT VOOR JOU HERKENBAAR

Al enkele jaren ben je bezig met je eigen praktijk of business. Het gaat niet vanzelf, maar je vrijheid en je missie waarin je gelooft helpen je steeds om door te gaan. Hoe graag je het ook op jouw manier doet, voel je ook dat het ondernemen je ook veel energie kost. Als je eerlijk bent, zijn je privé en business niet helemaal in balans.

De grens van waar je werk en zichtbaar zijn ophoudt en waar je privé-leven begint, is al een tijd vaag. Je hoort steeds vaker dat je eigenlijk wel altijd lijkt te werken en bereikbaar zijn. Het voelt misschien niet als werk, maar echte vrije tijd neem je ook niet, er is zo veel nog te doen.

Je ervaart regelmatig minder vreugde en energie, betrapt jezelf aan het piekeren en voelt je gespannen. Je dacht dat het iets was dat zo weer voorbij is en je het alleen kon oplossen, maar dat komt er niet van. In ieder geval wil je rust in je hoofd en meer tijd voor jezelf.

Het gaat allemaal wat stroperiger en je hebt regelmatig twijfels. Je energie en inspiratie gaan op en neer en zo ook je emoties en humeur. Het liefste laat je het niet merken dat het niet lekker gaat en alles je veel moeite en energie kost. Je houdt jezelf steeds sterk naar buiten toe en beloofd jezelf om morgen weer beter voor jezelf te zorgen (maar hoe…?)

Hoewel je het allemaal vanuit je hart doet en wilt dat je business bloeit, groeit ook steeds het besef dat je onvoldoende energie hebt en als je ziek bent of uitgeput raakt, niemand het werk van je overneemt. Daar moet je niet eens aan denken… toch? Hoe lang houd je het op deze manier vol?

Misschien heb je wandelen, een meditatie-app of een nieuwe dieet geprobeerd of een ademtherapeut geraadpleegd. Allemaal nuttig, maar je voelt je nog steeds niet echt beter. Online lees je steeds de mooiste verhalen maar het lijkt allemaal niet echt – of niet genoeg – te werken: de onrust en stress kruipen onder je huid.

Op zoek naar een duurzame aanpak dat levenslang werkt?

Beter voor jezelf zorgen – en nu écht? 

Ik help je effectieve resultaten te bereiken
met een frisse mindset & eenvoudige tools.

Klaar om meer te ontdekken?

‘If you don’t change direction,
you’ll end up where you’re going.”

 

Je kunt zo door blijven gaan en jezelf wijsmaken dat je alleen meer tijd nodig hebt – alsof het een kwestie van doorzetten is. Als je de moeheid en onrust in jezelf blijft zien als iets wat er nu eenmaal is – of bij jou hoort – dan zie je niet hoe je steeds verder aan je grenzen trekt, te veel van jezelf eist, keer op keer jezelf overtuigend dat dit vooral een kwestie is van beter je best doen. Niets is echter minder waar.

Je kunt er ook voor kiezen om je koers te verleggen en in alle rust, samen met mij, nieuwe en brede oplossing zoeken, zodat je je vitaliteit behoudt of herstelt – en weer met je hart en ziel met vernieuwde energie kunt ondernemen.

KIES VOOR MEER ENERGIE & INNERLIJKE RUST –

JE BUSINESS & PRIVÉ IN HARMONIE.

DIT IS WAT ANDEREN HEBBEN BEREIKT 

“…de reis van ontdekken en blootleggen, confronteren en verwerken.”

Laura, jij hebt me enorm goed begeleid in mijn eigen reis; de reis van ontdekken en blootleggen, confronteren en verwerken.

Het leren van mezelf te houden en de rust in mijzelf weer terug te vinden. Mijn pijnpunten duidelijk te krijgen zodat ik daar zelf mee aan de slag kon gaan.

Wat heb je me ontzettend veel geleerd! Ik gun iedereen deze mooie reis…! Dank je wel.’

Kitty J. (44)

Dankzij dit combi-traject mindfulness & coaching van Laura heb ik mezelf beter leren kennen.

  • Ik weet eindelijk waar ik sta en wat ik wil in mijn leven.
  • Ik heb geleerd om te kiezen voor mezelf en mijn eigen gezondheid.
  • Het korte lontje is langer geworden en ik regeer vaak minder heftig op moeilijke
    situaties. Ik bekijk in alle rust de zaak vanuit meerdere perspectieven.
  • Mijn leefstijl is gezonder geworden en ik waardeer het enorm!

Dit programma heeft mij veel opgeleverd. Laura is een schitterende coach en begeleidt je door de soms uitdagende stukken en stappen. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp.

Katrin N. (33)

“De best wel gedurfde belofte dat ik na over vier maanden er heel anders bij zou zitten, trok me over de streep. ”

En nu kan ik volmondig zeggen: ik zit er nu heel anders bij! Wat heeft mij dit traject met mindfulness en coaching ontzettend goed geholpen. Weer terug bij mezelf; weer blij met mezelf; mijn eigen kracht ervaren en weer in contact met mezelf zijn. Geen seconde spijt gehad dat ik deze (grote) stap heb gezet! Met Laura die mij ontzettend fijn door dit traject heen heeft begeleid. Ik kan dit iedereen aanraden, ik durf te zeggen: het verandert je leven!

 

Lotte G. (30)

BLOGS TER INSPIRATIE VOOR JE PERSOONLIJKE PAD

DE HERFST NODIGT UIT OM TE VERTRAGEN

DE HERFST NODIGT UIT OM TE VERTRAGEN

Er hangt een andere energie in de lucht – de energie van herfst: een uitnodiging om te vertragen. Het voelt op het eerste gezicht aan als yang-energie van activiteit, om overal aan mee te doen en nieuwe projecten te beginnen. Als je niet oppast, trekt het je mee in...

HOE SIGNALEER JE OVERBELASTING BIJ JEZELF?

HOE SIGNALEER JE OVERBELASTING BIJ JEZELF?

Oktober 2011 - ik zie die dag nog als het gisteren was. Al maanden wringt er iets, het werken voelt als moeten en het plezier lijkt vervangen te zijn door vermoeidheid en onvrede. Ik ervaar nog wel voldoening als ik mensen echt kan ondersteunen in het...

ZOMERBALANS OPMAKEN MET DEZE 10 VRAGEN

ZOMERBALANS OPMAKEN MET DEZE 10 VRAGEN

Waar velen 21 juni als begin van de zomer markeren, betekent 21 juni voor mij als Fin midzomer. Ook volgens de nieuwe seizoensindeling zitten we eind juni op het hoogtepunt van de zomer; de zon staat boven de Noordelijke keerkring van Kreeft. Het is voor mij al een...

ALS EERSTE MIJN BLOG LEZEN?
Twee keer per maand in je inbox

Inspiratie en tips voor meer rust en harmonie in je leven.

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Liever geen e-mail meer ontvangen? Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven. Wel zo simpel! Voor meer informatie bekijk hier mijn privacyverklaring.