Speciaal voor jou:
een begeleide coachwandeling

normaal €14,95, Nu voor € 8,95.

Er zijn momenten waarop je graag met iemand zou willen sparren, omdat je er zelf niet helemaal uit komt. ‘Je zit vast’ in je gedachten, opties, problemen of zorgen. Je weet niet meer zo goed welke keuze je wilt maken of welke richting bewegen. Herkenbaar?

Deze coachwandeling, waar je met 9 opdrachten (alleen) de natuur in gaat, helpt jou bij het ontwarren en ordenen van je gedachten en gevoel. Je bent dichtbij jezelf, bereid om écht naar jezelf te luisteren. Wat wil je hart je vertellen?

KOMPAS

De coachwandeling kun je zien als een kompas. Duidelijk beeld van waar je nu staat, wat je nodig hebt. Het geeft je helderderheid in je richting – en welke stappen daarbij horen. Ga met de coachwandeling op stap wanneer je:

  • Moe bent door het piekeren en twijfels in je hoofd
  • Toe bent aan ruimte, frisse blik en helderheid
  • Weet dat je een stap wilt zetten maar mist de duidelijke richting

In de natuur zijn en rustig wandelen geeft je het gevoel van ruimte en rust, meer perspectief. Gecombineerd met de opdrachten in de audiowandeling maak je een stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling – je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Helderheid in plaats van vastlopen en piekeren

In 9 duidelijke kleine stappen duidelijkheid in je situatie

Vertrouwen in je keuze en je eerste stap

Coachwandeling is meerdere malen bruikbaar!

Herfst nodigt uit om te vertragen

Wil jij rust en helderheid in je hoofd? Duidelijk beeld van wat je wilt en waar je nu behoefte aan hebt? Vanuit jezelf de eerste stap zetten?

Dan is deze (audio)coachwandeling zeker iets voor jou. Ga met de audio en de opdrachten de natuur in.

Normaal € 14,95,
nu € 8,95!

Naam