HERONTDEK JE NATUURLIJKE WIJSHEID

EN JE EIGEN NATUUR

MET NATUURCOACHING

Wil je leven in plaats van geleefd worden?
Hoe zorg je dat je het leven leeft op jouw manier?
Zodat het volledig bij jou past?
Voel je dat je het anders wil, alleen weet je niet hoe?
Wil je keuzes maken van binnenuit, echt vanuit jezelf?

Herken je jezelf in 2 of meer punten?

Laten we dan samen op pad gaan.

Je bent een gedreven, ondernemende vrouw, in het midden van je leven. Alles lijkt voor elkaar, toch is er dat onrustige gevoel. Alsof er iets ontbreekt.

Iets in je werk of onderneming voelt alsof het niet meer bij je past. Het kost meer energie dan dat het je oplevert. Je mist de voldoening.

Je verlangt naar meer tijd en ruimte voor jezelf om je eigen verlangens, keuzes en pad te ontdekken.

Het voelt regelmatig alsof je geleefd wordt. Overweldigd door wat je van jezelf moet en wat (je denkt dat) er van je gevraagd en verwacht wordt kom je niet toe aan jezelf.

Je wil voor jezelf kiezen en dingen doen op jouw manier, in jouw tempo. Maar je bent bang dat je anderen daarmee teleurstelt.

Je bent graag in beweging, maar al een tijdje voelt het alsof je vastloopt. Je verlangt naar een positieve verandering vooruit, maar weet niet waar te beginnen.

 

 

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE…

 

Helderheid en richting krijg over jouw vraag, probleem, wens of verlangen.
Zodat je weet waar het écht over gaat en wat je daarin te doen hebt.

Leert leven vanuit je hart.
Niet omdat het ‘zo hoort’, zoals je is aangeleerd of aan jou is blijven plakken van anderen, of wat je denkt dat iemand van je verwacht.

Bewust wordt van je twijfels en onzekerheden, die vervolgens niet meer in de weg staan om jouw doelen te bereiken.

De rust in jezelf terugvindt doordat je jouw eigen keuzes maakt.
Antwoorden op je vragen zitten al in je. Je hoeft ze alleen te ontdekken en in te zetten.

Vertrouwen in jezelf krijgt en ontdekt hoeveel dat je oplevert.
Je durft los te laten waarover je geen controle hebt.

Naast verhelderende inzichten echt verder kunt met een concreet plan dat volledig past bij wie je van nature bent. Een pad van je eigen natuurlijke wijsheid.


JE EIGEN VERLANGEN, VRAAG OF RICHTING VERKENNEN & ONTDEKKEN
  

IS EEN PERSOONLIJK PROCES, WAARIN DE NATUUR JE ALTIJD ONDERSTEUNT.

LAAT DE NATUUR JE GIDS ZIJN

 
Met Natuurcoaching gebruiken we de symboliek en de diepe wijsheid van de natuur om jouw vraag, probleem, wens of verlangen te onderzoeken en aan te pakken. In dit persoonlijk coachingstraject gaan we naar buiten, de natuur in. Ik loop met je mee, langs hindernissen en hulpbronnen. Samen komen we uit bij de stappen die nodig zijn om jouw pad te vervolgen op jouw manier.

 

“Ik hoef niet te veranderen, maar weer zijn zoals ik ben.”

Na drie sessies natuurcoaching met Laura had ik een onverwacht resultaat: de bron van onrust en wat ik miste, op zoek naar was, was er altijd al – diep in mij. Ik hoefde niet te veranderen, maar weer te zijn zoals ik echt ben.”

NATALIE

Wat wil jij echt bereiken?

WAAROM IK GELOOF IN DE KRACHT VAN DE NATUUR

 

Ik ben geboren in Finland en de natuur zit diep in mijn DNA, in mijn kern en wortels. Bovendien heb ik na 2 burn-outs zelf ervaren hoeveel rust en vertrouwen de natuur me brengt. De natuur kan spiegelen, troosten, inspireren én helen.

Of je nu zoekt naar rust, een nieuwe richting, verandering of verheldering. De antwoorden zitten al in jezelf. Ik geef je richting en tools om in beweging te komen en je pad (terug) te vinden. Laat de natuur je gids zijn. En ik wandel als coach graag een stukje met je mee.

 

HOE DE NATUUR EN NATUURCOACHING JE HELPEN

 

Helderheid en richting krijg over jouw vraag, probleem, wens of verlangen.
Zodat je weet waar het écht over gaat en wat je daarin te doen hebt.

Tijdens de sessies maak je contact met jouw diepe, innerlijke wijsheid, je hart en wie je werkelijk bent. Moeiteloos en licht, als vanzelf.

Je leert hoe je lessen van de natuur toepast op je eigen leven. Een voorbeeld: zoals je een plant niet kunt dwingen om sneller te groeien, zo kun je jezelf ook niet forceren.

In de rust van de natuur vind je antwoorden op vragen waar je al langere tijd mee worstelt

De natuur zorgt voor ontspanning en stilte in je hoofd. Zo kom je dichter bij je gevoel, zonder continue gebabbel van je ego

Wat vastzit, komt in de natuur makkelijker in beweging. Zo zie je jouw situatie eens vanuit een ander perspectief.

De natuur wakkert je intuïtie en creativiteit aan. Daardoor ontstaan vaak verrassende oplossingen en nieuwe inzichten.

De natuur biedt een overvloed aan metaforen en symbolen om mee te werken. Dat geeft de gesprekken en het proces diepte, kracht en zelfs een vleugje magie.

WAT JE VAN NATUURCOACHING MAG VERWACHTEN

 

Een persoonlijk traject van 10 tot 12 weken, uitgaande van 1 sessie per 2 weken

5 à 6 sessies 1-op-1 sessies in de natuur van 1,5 tot 2 uur

Verkenning van waar je nu staat en wat je wil bereiken. We maken angst en twijfels zichtbaar, ontdekken je natuurlijke kracht en talenten en komen tot een praktisch stappenplan

Afhankelijk van je vraag en wat bij je past, krijg je losse (creatieve) opdrachten om de inzichten en inhoud uit de sessies te versterken

De investering voor 5 sessies Natuurcoaching is € 795,- incl. btw

Voor 6 sessies € 920,- incl. btw voor particulieren*

*Ben je ondernemer of werk je in loondienst en vergoedt je werkgever het traject? Dan komt er 21% btw bij.

HOE ANDEREN HET WERKEN MET MIJ HEBBEN ERVAREN?

“De coaching is ontspannen, compassievol en kritisch waar nodig”

“Tijdens de coachingsgesprekken is er alle aandacht en ruimte voor de persoonlijke situatie, twijfels en vragen. Die kunnen variëren van praktische zaken, bijvoorbeeld over verbeteren van focus en meditatie, tot bredere vragen over leven en werk. Laura schrikt niet snel. De begeleiding is ontspannen maar zeker niet vrijblijvend. Laura is compassievol als het gewenst is, maar kritisch waar nodig.”

Coen (56)

“Ik hoef niet te veranderen, maar zijn zoals ik ben”

Tijdens de coaching was er alle rust en ruimte om mijn hersenspinsels en emoties te uiten. Na de sessies had ik stof tot nadenken en verdiepende vragen voor de tijd tussen de sessies – om in beweging te blijven. Het resultaat is onverwacht: wat ik miste, op zoek naar was, was er altijd al – diep in mij. Ik hoefde niet te veranderen, maar weer te zijn zoals ik echt ben.

Dankzij de NatuurCoaching van Laura is dit ‘Pad van inzicht’ helemaal geslaagd, ik kan ermee zeker verder. Als je graag buiten in de natuur bent en vanuit een andere perspectief op een prettige, uitnodigende en ontspannen manier wilt werken aan je vraag of probleem, is NatuurCoaching een echte aanrader. Lieve Laura, super bedankt hiervoor!

 

NATALIE (46)

“Begripvol, altijd luisterend, oprecht en zonder oordeel”

“Laura heeft veel kennis in huis en weet het rustig en goed over te brengen. Zij vraagt ook door, hetgeen voor mezelf goed is om verder mijn gevoelens onder woorden te brengen.”

“Laura blijft positief, rustig en weet mensen te motiveren en op positievere manier naar zichzelf te kijken.”

“Altijd luisterend, oprecht en zonder enig oordeel.”

“Laura heeft een prettige manier van communicatie en interactie. Begripvol, warm en open.”

Diverse cliënten 2017-2021

HEB JE NOG VRAGEN?  

En staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met me op

Is Natuurcoaching iets voor mij?

Wil je graag vooruit en in beweging komen? Ben je bereid te duiken in jezelf en durf je te kiezen voor jouw pad? Neem je jouw eigen verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling en ga je tijdelijk ongemak niet uit de weg? Ben je daarnaast graag buiten? Dan past Natuurcoaching goed bij jou. Ik coach vrouwen die zich willen ontwikkelen. Die bereid zijn om te investeren in zichzelf en hun doelen. Om het leven te leiden dat bij ze past. Je bent het waard om in jezelf te investeren.

Kunnen de sessies ook korter op elkaar volgen dan 2 weken?

Ja, dat is mogelijk. Toch is het ontzettend waardevol om ruimte tussen de sessies te laten. Zo kunnen ideeën, wensen en antwoorden rijpen. Ook is verandering geen quick fix, wel een natuurlijk proces dat tijd nodig heeft en aandacht verdient. Is je vraag meer praktisch van aard? Dan kunnen we elkaar wekelijks zien als dat voor allebei past.

  Wat als ik niet genoeg heb aan 5 coachingsessies?

  Allereerst is er een 6e sessie mogelijk waarin we verder inzoomen op controle en vertrouwen en wat er nog meer speelt. Voor de 6e sessie komt er € 125,- bij. Daarnaast is een van mijn andere trajecten mogelijk een goed vervolg. Een coachingstraject is een natuurlijk proces dat net als de natuur zijn eigen tempo en ritme kent. Het gaat om jou, dus de sessies passen we aan op jouw vragen en wensen.

  Wat is het verschil tussen Wandelcoaching en Natuurcoaching?

  Wandelcoaching is simpel gezegd wandelend coachen. In beweging zijn en tegelijk een coachingsgesprek voeren. Natuurcoaching gaat een stap verder en gebruikt de natuur, als metafoor en de omgeving zelf, om de sessies te verdiepen. Het is een ontspannen en ongedwongen manier van werken aan je doelen en dichtbij jezelf blijven. Natuurcoaching focust zich volledig op wat jij op dit moment nodig hebt. Werken met de natuur faciliteert het opborrelen van je eigen antwoorden.

  Moet ik een duidelijke vraag hebben als wij met elkaar starten?

  Nee, dat hoeft niet. Wel is het prettig als je voor jezelf weet waar je tegenaan loopt of vast lijkt te zitten. Dat je begrijpt op welk gebied je probleem of vraag ligt. Als we weten van waaruit je vertrekt, krijgen we beter en sneller zicht op de richting die je op wil.

  Ik ben al in behandeling (geweest) bij een therapeut, psycholoog of praktijkondersteuner. Hoe kan Natuurcoaching mij nog verder helpen?

  Zorg richt zich op herstel. Bij Natuurcoaching staan we stil bij wat er nu is, waar je wens, verlangen, vraag en potentie liggen. Je wordt steeds bewuster waarom iets knelt of niet meer bij je past, of waar je echte verlangen ligt. Tijdens het coachingstraject helpen nieuwe inzichten, een nieuw perspectief en de natuurlijke omgeving je bij het vinden van je eigen weg. Toch kan het zijn dat er meer aan de hand is en je (eerst) andere hulp nodig hebt. Tijdens ons intakegesprek adviseer ik je hier graag over als je dat wenst.