STILTEWANDELING

RUST VOOR DE GEEST

OPNIEUW VERBINDEN MET JEZELF EN DE NATUUR

IN DE NATUUR ZIJN, WANDELEN, DE GROND VOELEN ONDER JE VOETEN, ALLES OM JE HEEN BEWONDEREN.

HET VROEGE OCHTENDLICHT EN HET ONTWAKENDE BOS.

ALLE RUST EN TIJD VOOR JEZELF.

WAAROM WANDELEN IN STILTE?

Buiten zijn kan een manier zijn om naar binnen te keren, en tegelijk al je zintuigen open te stellen voor wat er in je omgeving aanwezig is. Het is een wandeling om te vertragen en te verstillen, nieuwe energie en inspiratie uit de natuur op te doen. In de frisse lucht, licht en in alle rust en tijd voor jezelf. Laat je zintuigen de vrije loop en laat los, laad op, ontspan en geniet van het buiten zijn.

Want… als je eerlijk bent, hoe lang is het geleden dat jij met al je aandacht buiten geweest bent, écht buiten? Je geest tot rust laten komen in de natuur, en door je voeten in eigen tempo je op een bospad mee laten voeren, met aandacht voor de geuren, kleuren en geluiden van de omgeving? Je mobiel op niet storen en écht aanwezig in het moment? Dit is een uitgelezen kans om te ervaren wat stilte met je kan doen. Dat is iets anders dan een gezellige wandeling met steeds kletsen en dan ineens ‘wakker worden’; ‘hé, zijn we al hier?” Of “wacht even, zitten we nog goed?” Want je aandacht was niet bij het wandelen, de route en je omgeving…

 

Gun jezelf deze ochtend en geef jezelf de ruimte

De stiltewandeling begint met een beginmeditatie en tips voor onderweg. Je krijgt een notitieboekje en inspiratie mee op pad (je kunt ook je eigen notitieboekje meebrengen natuurlijk). We sluiten de wandeling gezamenlijk af met een eindmeditatie, en daarna met een kopje koffie, thee, fris of warme chocomel, afhankelijk van het seizoen.

Startplaats: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten Oisterwijk
Wandelafstand: 6-7km, met rustige tempo (inkorten mogelijk!)
Adres: Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk
Tijdstip: 9:30 (kom al ietsje eerder) – ± 12:30
Kosten: € 20 incl. begeleiding & het notitieboekje

Het wandelen is op eigen risico.
Meenemen: wandelschoenen, kleding passend bij het weer en evt. paraplu, flesje water & een fijne schrijfpen. De wandeling gaat door in alle soort weer, m.u.v. storm en onweer.

Aanmelden uiterlijk 1 week van te voren via het formulier onderaan deze pagina


 

SPECIAAL VOOR JOU

Je hebt al eerder mindfulness gevolgd in de afgelopen paar jaar, in een groep of individueel. Misschien heb je ook een opfrisdag of zelfcompassie -avond bijgewoond? Of misschien helemaal niets van dat alles. Dat maakt niet uit, je hoeft geen ervaring te hebben om stil in het bos te lopen. Dat zit in ons…

Ik gun je de ervaring van de stiltewandeling van harte, en ik hoop en vertrouw erop dat jij het jezelf ook gunt. Zie ik je in het bos?
Ter inspiratie en impressie kun je alvast een ervaring van en stiltewandeling lezen. Of wachten tot je het zelf ervaart ;-).

Heb je nog vragen? Stel ze gerust, ik help je graag als ik kan.

Wanneer je mee wilt wandelen, laat het mij ook even weten via de onderstaande formulier.
Maak vooraf € 20 over op de rekening van PREZENT mindfulness t.n.v. L.M. Lundell: NL17 KNAB 0259 7834 47 (let op, de rekeningnummer is gewijzigd op 15 december 2019!) o.v.v. je naam en de datum van de wandeling. Als je met z’n tweeën komt, maak dan € 35 over o.v.v. beide namen.

Laten we er een bijzondere wandeling van maken samen!

In de natuur kun je jezelf zijn. In de natuur hoef je niets, er zijn is voldoende.
In de natuur mag je uitrusten, loslaten en opladen. In de natuur voel je je verbonden en krijgt je intuïtie ruimte. De natuur verwacht niets van jou, natuur oordeelt je niet. Stap naar buiten en ont-moet jezelf.

AANMELDEN STILTEWANDELING

Ik wil me aanmelden voor

Algemene voorwaarden & Privacy statement

6 + 7 =