Ervaringen

{

…het heeft me geholpen om mezelf weer te resetten, en weer dichterbij de persoon te komen die ik eerder was, of ben.

“Ik ben met PREZENT Mindfulness & Coaching en Laura in contact gekomen omdat ik uitstralende pijnklachten had naar mijn benen. Ik werd doorverwezen naar een MDT Mckenzie therapeut, en kwam bij haar terecht. Laura heeft een hele scherpe visie, en behalve ene oplossing voor mijn pijnklachten, kwam zij al snel tot de conclusie dat er wel meer gaande was. Zij vroeg (en ook adviseerde) mij of ik geen zin had in haar Mindfulness training. Na wat overwegingen ben ik met een individuele training begonnen.

Laura is de persoon bij uitstek om je duidelijk te maken, dat het erg belangrijk is om voor je zelf te zorgen, en waarom. Toen ik bij haar het Mindfulness Plus -traject startte;

  • was ik super gestrest
  • had slapeloze nachten
  • was ik absoluut niet fit
  • had ik veel moeite met concentratie

Ik wilde hier dus wel graag een oplossing voor. Mede door de coaching, begeleiding en training van Laura zijn een groot deel van deze problemen opgelost. Zij is erg gedreven en neemt zomaar geen genoegen met ‘ja, maar’. Het vergt wat discipline om alles te volbrengen, maar het is zeker de moeite waard. Ik kan nu veel makkelijker met mijn omgeving omgaan en ik laat me niet meer zo opjagen als voorheen.

Laura, dank voor al je hulp!”

Dianne

{

… dat voelt zo goed, zó veel beter dan wat ik al veel te lang normaal was gaan vinden

“Laura, wat liep ik vast. Vast in mijn stramme lijf, mijn denkpatronen en zelf gemaakte aannames. Je leerde me via je training mezelf vanuit een nieuw perspectief te bekijken, onderzoeken en daardoor geleidelijk milder en bewuster te worden. Het “moeten” en de ingeprente doe-modus..het viel langzaam van mij af.

Ik mag nu van mezelf de rust opzoeken, ik weet nu hoe ik het kan doen. En dat voelt zo goed, zó veel beter dan wat ik al veel te lang normaal was gaan vinden… Dank, Laura, voor je vakkundige begeleiding, je gedrevenheid, heldere uitleg en nuchtere kijk.”
 

Sandra

{

‘Ik heb geleerd mezelf te beschouwen in mijn opgejaagdheid’.

“De belangrijkste opbrengst van de mindfulness training was dat ik heb geleerd mezelf te beschouwen in mijn opgejaagdheid. Hierdoor realiseerde ik me dat ik onnodig opgejaagd en druk was. En dat ik er voor kan kiezen om hetgene wat ik aan het doen ben, ook in rust te doen.”

Mireille

{

…Ik kan nu veel makkelijker met mijn omgeving omgaan en ik laat me niet meer zo opjagen als voorheen

“Ga een cursus mindfulness volgen zeiden mensen wel eens tegen mij. Na wat research ben ik bij Laura terecht gekomen en de individuele training Mindfulness Op Maat gevolgd. De vraag of het iets was voor mij, kan ik nu volmondig JA op zeggen.

Allereerst ben ik blij dat ik de cursus gevolgd heb. Als ik kijk naar mezelf nu en een aantal maanden geleden, dan voel ik me zelfverzekerder, ik heb een betere focus ontwikkeld en kan dingen beter weerstaan. Als iets niet ging zoals ik het wilde, kon ik me daar eerst heel erg aan storen en bleef dat een beetje hangen in mijn humeur. Nu, nadat ik deze training heb gevolgd, herken ik dat sneller en ga ik na wat ik anders had kunnen doen, en hoe ik het kan verbeteren. Dan ebt de irritatie eigenlijk vanzelf weg.

Mindfulness Op Maat heeft meer rust gegeven in mijn hoofd. Ik kan beter voor mezelf opkomen en dingen makkelijker overzien. Natuurlijk mag ik er wel aan blijven werken, maar hé waar een wil is, is een weg. Dankzij Laura voel ik me ander persoon.”

Charlotte

{

…Laura, jij hebt me enorm goed begeleid… in het leren van mezelf te houden en de rust in mijzelf terug te vinden.

Een aantal jaren geleden heb ik een burn out gehad, maar destijds deze niet echt goed aangepakt. In het najaar 2021 werd ik – een dynamische, hardwerkende, sportieve moeder van 2 pubers – onverwacht onderuit geveegd door longembolieën en moest ik gedwongen in een hoekje gaan zitten. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk een behoorlijke klap en moeilijke opgave. Hoe moet ik beter naar mijn lichaam luisteren? Hoe moet ik leren doseren en waarom staat mijn brein niet af en toe stil?? Ik liep compleet vast en ging zoeken naar hulp.

Ik ben wetenschappelijk en praktisch opgeleid, ook een beetje spiritueel maar totaal geen zwever. Mindfulness had mijn aandacht al wel getrokken, en na het eerste vrijblijvende gesprek met Laura voelde ik meteen de klik. En wat hebben we fijne, diepe gesprekken en wandelingen gehad tijdens het mindful coachtraject. (En gaan we nog krijgen).

Laura, jij hebt me enorm goed begeleid in mijn reis naar binnen, de reis van ontdekken en blootleggen, confronteren en verwerken. Het leren van mezelf te houden en de rust in mijzelf weer terug te vinden. Mijn pijnpunten duidelijk te krijgen zodat ik daar zelf mee aan de slag kon gaan. Wat heb je me ontzettend veel geleerd! Ik gun iedereen deze mooie reis…

Kitty

DE EERSTE STAP RICHTING RUST & VERNIEUWDE ENERGIE

LATEN WE JE VRAAG ONGEDWONGEN BUITEN VERKENNEN - ZONDER KOSTEN