Ervaringen

Ik had een overvol hoofd, een lijf dat tegenstribbelde en de huilbuien die steeds vaker onverwacht kwamen opzetten, ook op mijn werk. Zo kon ik niet langer doorgaan, ik voelde dat de timing juist was om in actie te komen en de stap te zetten voor verandering. Door het bijna dagelijks mediteren ben ik een heel stuk rustiger en kalmer geworden. De verschillende oefeningen en reflecties hebben mij doen beseffen dat ik mijn persoonlijke route voor een groot gedeelte zelf bepaal – en altijd kan bijsturen.

Ik kan je dit traject van harte aanbevelen als je toe bent aan meer rust in jezelf, persoonlijke groeistappen en een eerlijke coach tegenover je wenst, die het allerbeste met je voor heeft.

Vanaf dag één heb ik een goede klik gehad met Laura, die een milde, open blik heeft, en doortastend en oprecht is. Dat zijn het type mensen die ik graag om me heen heb. Laura, bedankt voor je support en de duwtjes in mijn rug. Onze buitensessies in de natuur heb ik ook als zeer waardevol ervaren.

Milou

Tijdens Natuurlijk in Evenwicht heb ik geleerd om nu echt naar mijzelf te luisteren en te ervaren wat ik belangrijk vind. Ik heb eindelijk rust in mijzelf gevonden – én mijn eigen kracht en zelfvertrouwen weer hervonden. Het is een enerverend traject geweest, maar zeker de moeite waard. Ik voel me sterker, kan beter voor mijzelf opkomen en luisteren naar de signalen die mijn lijf geeft.

Dit alles onder de fijne begeleiding van Laura. Zij heeft mij geleerd om dieper te gaan, te reflecteren op mijzelf en bewuster te worden van mijn valkuilen. Ik kan Natuurlijk in Evenwicht iedereen aanbevelen als zeer waardevol persoonlijk mindfulness-traject.

Jolanda

Keuzes maken, los leren laten en gezonder leven voor mezelf

Druk leven wordt als normaal gezien, en ook ik had te veel op mijn bord. Ik verloor langzaam mijn evenwicht en ik wou graag weer mezelf worden, de grip niet volledig kwijtraken. Daarom begon ik met Natuurlijk in Evenwicht.

Dit programma heeft mij veel opgeleverd:

  • In korte tijd heb ik belangrijke keuzes gemaakt en een aantal zaken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd voor rust en genieten van het leven.
  • Ik heb mezelf beter leren kennen; weet eindelijk waar ik sta en wat ik wil in mijn leven.
  • Ik heb geleerd mezelf en mijn eigen gezondheid meer prioriteit te geven.
  • Ook is het korte lontje langer geworden; ik reageer vaak minder heftig op moeilijke situaties omdat ik het bekijk in alle rust vanuit meerdere perspectieven.
  • Mijn leefstijl is gezonder geworden en ik waardeer het enorm!

Laura is een schitterende coach en begeleidt je door de soms uitdagende stukken en stappen. Ik ben erg dankbaar voor haar hulp.

Katrin

Balans en evenwicht

Ik zag het zelf niet – of wilde het niet zien… Zo eigenwijs als ik was, bleef ik de hoeveelheid stress accepteren, krampachtig controle houden en de signalen van een naderende burn-out ontkennen. Laura informeerde hoe het met me ging. ‘Geweldig’, zei ik maar zat helemaal in de knoop: ik sliep al maanden niet meer, was zó moe en overladen met werk en verplichtingen van alle kanten. Ik trok me steeds verder terug en had nergens meer zin in.

Ik wist niet meer wat ik moest doen, en tegelijk kon ik niet toegeven dat het einde van mijn elastiek bereikt was. Destijds leek doorgaan de enige optie, maar wat ben ik blij dat Laura zag dat het niet goed met me ging en bleef contact houden.

Uiteindelijk is mijn herstel begonnen, met regelmatig vallen en opstaan.

Dankzij Laura kon ik weer ademhalen, zag ik licht…mijn verdriet werd minder en langzaamaan voelde ik me beter. Ik heb geleerd nee zeggen, mijn taken te prioriteren, grenzen bepalen en aangeven, gezonde keuzes te maken en beter voor mezelf te zorgen.

Niet terugvallen in oude patronen blijft een uitdaging, maar ik merk dat ik alert ben op de signalen van stress; (h)erken de tekenen van spanning in mijn lichaam en mijn denken en onderneem tijdig actie om mezelf te beschermen. Ik kan weer focussen op mijn werk zonder dat ik achter de feiten aan loop.

Ik heb zóveel geleerd van de coachging en van Laura. Wat ben ik blij en trots dat zij in mijn leven is gekomen. Ze is voor mij als coach een steun, inspiratiebron en een van de personen die ik nooit zal en wil vergeten in mijn leven. Dank je wel

Naciye

Piekeren, malen, nadenken…Het was erg onrustig in mijn hoofd. Ik wilde hiervan af. Weer terug naar mezelf en weer in mijn eigen kracht staan.

Meerdere keren kwam mindfulness voorbij, maar niet eerder durfde ik de stap te zetten om er echt voor te gaan. Tot oktober 2020.

Een collega wees mij op Laura en haar trainingen. Na het intakegesprek was het meteen duidelijk dat Laura mij kon helpen. De best wel gedurfde belofte dat ik in februari 2021 er heel anders bij zou zitten, trok me over de streep.

En ja, nu 4 maanden later kan volmondig zeggen dat ik er nu heel anders bij zit! Wat heeft mij dit traject met mindfulness en coaching ontzettend goed geholpen. Weer terug bij mezelf; weer blij met mezelf; weer in contact met mezelf. Geen seconde spijt gehad dat ik deze (grote) stap heb gezet! Met Laura die mij ontzettend fijn door dit traject heen heeft begeleid.

Ik kan dit iedereen aanraden, ik durf te zeggen: het verandert je leven!

Lotte

“Een aantal jaren geleden heb ik een burn out gehad, maar destijds deze niet echt goed aangepakt. In het najaar 2021 werd ik – een dynamische, hardwerkende, sportieve moeder van 2 pubers – onverwacht onderuit geveegd door longembolieën; niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk een behoorlijke klap. Hoe moet ik beter naar mijn lichaam luisteren? Hoe moet ik leren doseren en waarom staat mijn brein niet af en toe stil?? Ik liep compleet vast en ging zoeken naar hulp.

Ik ben wetenschappelijk en praktisch opgeleid, ook een beetje spiritueel maar totaal geen zwever. Mindfulness had mijn aandacht al wel getrokken, en na het eerste vrijblijvende gesprek met Laura voelde ik meteen de klik. En wat hebben we fijne, diepe gesprekken en wandelingen gehad tijdens het mindful coachtraject, en ook mijn pijnpunten en valkuilen verhelderd zodat ik daar zelf mee aan de slag kon. 

Laura, jij hebt me enorm goed begeleid in mijn reis naar binnen, de reis van ontdekken en blootleggen, confronteren en verwerken. Het leren van mezelf te houden en de rust in mijzelf weer terug te vinden.

Wat heb je me ontzettend veel geleerd!
Ik gun iedereen deze mooie reis.

Kitty

Ook jij hebt een relatie met de natuur

Ik had zo vaak over mindfulness gehoord en gaandeweg erg nieuwsgierig geworden: wat zou het mij kunnen geven? Het lezen erover, of deelnemen aan een online workshop gaf geen antwoorden, dus ging ik er bij Laura mee aan de slag (Natuurlijk in Evenwicht), en het was een hele goede beslissing! Door alle opdrachten en reflectie kon ik achterhalen waar de grote deel van mijn spanning vandaan komt. Dat vind ik belangrijk en het helpt om beter te navigeren in dagelijks leven. Het mediteren is ook een vast moment in mijn dagelijkse leven geworden en daar voel ik me heel goed ij.

Ik ben erg blij dat ik dit traject heb gevolgd, dank je wel Laura voor deze mooie ervaring!

Oana

Als ik kijk naar mezelf nu en een aantal maanden geleden, dan voel ik me zelfverzekerder, ik heb een betere focus ontwikkeld en kan dingen beter weerstaan. Als iets niet ging zoals ik het wilde, kon ik me daar eerst heel erg aan storen en bleef dat een beetje hangen in mijn humeur. Nu, nadat ik deze training heb gevolgd, herken ik dat sneller en ga ik na wat ik anders had kunnen doen, en hoe ik het kan verbeteren. Dan ebt de irritatie eigenlijk vanzelf weg.

Natuurlijk in Evenwicht heeft meer rust gegeven in mijn hoofd. Ik kan beter voor mezelf opkomen en dingen makkelijker overzien. Natuurlijk mag ik er wel aan blijven werken, maar hé waar een wil is, is een weg. Dankzij Laura voel ik me veel dichter bij mezelf.

Charlotte

“Laura, wat liep ik vast. Vast in mijn stramme lijf, mijn denkpatronen en zelf gemaakte aannames. Je leerde me via je training mezelf vanuit een nieuw perspectief te bekijken, onderzoeken en daardoor geleidelijk milder en bewuster te worden. Het “moeten” en de ingeprente doe-modus..het viel langzaam van mij af.

Ik mag nu van mezelf de rust opzoeken, ik weet nu hoe ik het kan doen. En dat voelt zo goed, zó veel beter dan wat ik al veel te lang normaal was gaan vinden… Dank, Laura, voor je vakkundige begeleiding, je gedrevenheid, heldere uitleg en nuchtere kijk.”

Sandra

“Via fysiotherapie kwam ik bij Laura terecht. Behalve een oplossing voor mijn pijnklachten, kwam zij al snel tot de conclusie dat er wel meer gaande was. Laura is de persoon bij uitstek om je duidelijk te maken, dat het erg belangrijk is om voor je zelf te zorgen, en waarom. Toen ik bij haar aan het traject begon, was ik super gestrest, had slapeloze nachten, was absoluut niet fit en kon niet concentreren.

Mede door de coaching, begeleiding en training van Laura zijn een groot deel van deze problemen opgelost. Laura is erg gedreven en neemt zomaar geen genoegen met ‘ja, maar..’. Het vergt wat discipline om alles te volbrengen, maar het is zeer zeker de moeite waard. Ik kan nu veel makkelijker met mijn omgeving omgaan en ik laat me niet meer zo opjagen als voorheen.

Laura, dank voor al je hulp!”

Dianne

“De belangrijkste opbrengst van de mindfulness training was dat ik heb geleerd mezelf te beschouwen in mijn opgejaagdheid. Hierdoor realiseerde ik me dat ik onnodig opgejaagd en druk was. En dat ik er voor kan kiezen om hetgene wat ik aan het doen ben, ook in rust te doen.”

Mireille

“Ik heb nu meer inzicht in de invloed van stress op mijn lichaam en geest en kan er anders mee omgaan. De training, het mediteren en de gesprekken hebben mij inzichten in mijn eigen denk- en gedragspatronen gegeven en hoe deze mij kunnen belemmeren. Inmiddels kan ik ze steeds beter ombuigen naar nieuw, positiever gedrag.

In de loop van de training heb ik meer ruimte voor mezelf kunnen creëren en vriendelijkheid richting mezelf kunnen opbrengen. Ik heb aan een goede basis kunnen werken voor een minder stressvol bestaan, en meer rust en balans voor mezelf gevonden. Ik heb de training en de begeleiding als zeer prettig ervaren, met duidelijke uitleg en aanstekelijke enthousiasme van Laura!”

Mieke

Voel je een ‘ja’ om de stap te zetten naar meer rust en vernieuwde energie? Laten we kennismaken en je vraag verkennen. Zonder kosten.