FIND YOUR TRUE NORTH
VIND RUST IN JEZELF
WEES WIE JE ECHT BENT

‘Het is jouw leven, maar alleen als jij het je eigen maakt.”

– ELEANOR ROOSEVELT –

9

Je bent moe door al het moeten en alle verwachtingen waaraan je probeert te voldoen – dag in dag uit. De weken vliegen voorbij, de tijd glipt door je vingers. Ondertussen kruipt ongemerkt de spanning, stress en vermoeidheid onder je huid.

9

Je helpt anderen graag, wilt van waarde zijn en impact maken met je werk. Ondertussen kom je niet toe aan je eigen leven, jouw diepste wensen en wat goed en belangrijk is voor jou. Je mist de vrijheid, voelt je regelmatig gevangen in het moeten, de regels en verwachtingen.

9

Terwijl de tijd vliegt kom jij niet vooruit, hoe hard je ook je best doet. Meerdere signalen geven aan dat het huidige pad misschien niet meer het jouwe is, of de richting niet meer bij je past. Of je kunt niet kiezen waar je je focus op legt, je omgeving en sommige mensen blijven aan jou trekken en je wilt ze ook niet teleurstellen. Dat voelt onrustig, er wringt iets, en je bent onbewust al een tijd op zoek naar een oplossing voor de onrust. Maar hoe…?

9

Nu ben je zo ver. Je voelt dat het tijd is om een andere keuze te maken. Je bent bereid om tijd en aandacht te besteden aan jezelf. Je wilt liefst het moeten, moe zijn, spanning en stress loslaten. In plaats van altijd meer, beter en sneller wil je juist datgene doen waar je goed in bent en je vrij in voelt, en wat bij je past. Je gunt voortaan jezelf meer ruimte en tijd. Vanuit heldere rust en intuïtie, frisse energie en focus kun je meer jezelf zijn en je eigen richting kiezen.

9

Als je diep in jezelf dit weet, en als JIJ ERVOOR KIEST, ontvouwt er een nieuw mindful pad voor jou, met meer rust en vol ontdekkingen – een pad naar Your True North.

FIND YOUR TRUE NORTH

Een life-changing, gepersonaliseerd coachingsprogramma van 5 maanden.
Met de meest impactvolle tools uit mindfulness en meditatie.
Krachtig persoonlijk groeitraject met intensieve live coaching.
Ont-moet jezelf en durf je eigen pad te kiezen.

WAT VERANDERT ER TIJDENS 5 MAANDEN?

Je ervaart meer rust in jezelf en in je hoofd, je leert het gepieker te doorbreken

Je gunt en geeft jezelf structureel meer tijd en ruimte

Je energie-management en focus verbeteren

Je leert hoe je stress op een positieve manier kunt verminderen en de (dreiging van) oplopende stress kunt voorkomen

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en in je eigen keuzes

Je leert je eigen grenzen voelen: makkelijker nee zeggen, loslaten en stoppen met iets wat je niet meer dient

Stapsgewijs wordt Your True North duidelijker: kiezen voor het leven en werken vanuit je kernwaarden, talenten, identiteit en missie – in lijn met elkaar

DIT PROGRAMMA IS VOOR JOU, ALS JE:

Een gedreven, ondernemende professional bent

Het liefste met mensen werkt; voor anderen van waarde en betekenis wilt zijn met je onderneming of carrière

Ervan houdt om jezelf te blijven ontwikkelen en als mens te blijven groeien

Meer vertrouwen in jezelf en je keuzes wilt ontwikkelen

Voelt dat het tijd is om te stoppen met leven op de automatische piloot, dag-in-dag-uit

Op zoek bent naar meer rust, energie en geluk bij jezelf en in je leven

Voelt het dat het nu tijd is om naar jezelf te luisteren en in actie te komen

FIND YOUR TRUE NORTH

Een persoonlijk mindful coachingsprogramma van 5 maanden.
Met alle belangrijkste tools uit mindfulness en meditatie.
Krachtig persoonlijk groeitraject met intensieve live coaching.
Ont-moet jezelf, gun jezelf meer rust en durf te zijn wie je echt bent.

Aandacht alleen voor jou 

€ 1750 in één keer óf 4 termijnen van € 450 (incl. btw)

WAT ZIT ERIN? 9 MODULES

1. NOOIT MEER MOETEN – Master je mindset van moeten naar willen

Nooit meer moeten. Word bewust van je automatische gedachte- en gedragspatronen en hoe deze je welzijn, groei en dromen in de weg kunnen staan. Ont-moet jezelf en kies voor willen in de plaats van moeten.

2. DE KRACHT VAN STILTE – Tijd & ruimte voor jezelf

Meditatie gaat om een time-out. Tijd én ruimte alleen voor jezelf. Om tot rust te komen, vertragen en stil zijn, reflecteren op ons zelf. Dat is makkelijker dan je nu misschien denkt. Ook jij kunt het*, ongeacht je aanleg, eerdere ervaring, menstype of je eigen verwachtingen ervan.

*Past het ene niet bij jou, of je situatie, dan kiezen we voor andere manieren en werkvormen die wel bij je passen.

3. WAT WIL JE ÉCHT – Je doelen, richting en een nieuwe koers

Kom in beweging! Zonder doelen ben je op drift… welke doelen heb je, wat wil je zijn over 5 maanden? En waarom zijn die doelen juist voor jou van betekenis, welke waarde zit erin voor jou? We gaan samen op zoek naar de doelen, hulpbronnen en hindernissen.

Na deze sessie heb je je doelen helder voor jezelf, en ook de weg ernaar toe is duidelijker geworden. Je hebt ook al de eerste stappen in een concreet plan gezet.

4. RUST IN JE HOOFD - Van eindeloos gepieker naar positieve focus

Hoe is de relatie tussen ons denken, voelen, lichamelijke signalen en ons gedrag? Waarom vallen we ten prooi van het gepieker, met onrust, moeheid en somberheid als gevolg? Je leert dit proces te herkennen bij jezelf en tijdig erop te reageren. Je ontwikkelt meer focus om te kunnen doen wat je wilt doen.

5. LAAT JEZELF NIET OPJAGEN – Onrust, drukte en stress de baas

Stress is de nieuwe norm. Wij ervaren allemaal wel eens last van gejaagdheid, gevoel van druk en spanning, vaak onbewust. Sommigen van ons meer, vaker en langer dan gezond voor is. Laat jezelf niet opjagen en gek maken door de drukte in jezelf en om je heen. Herken je persoonlijke stresssignalen op tijd en voorkom energielekken en uitputting.

6. IN CONTACT MET JE GEVOEL & INTUÏTIE – Emotie is energie in beweging

Hoe weet je wat je intuïtie jou te vertellen heeft, bijvoorbeeld als je een belangrijke beslissing wilt nemen? Hoe ga je om met je gevoelens (en die van anderen)? Blok je ze of laat je ze toe? Emoties zijn geen puzzels die je met je denken en eindeloze analyses kunt oplossen. Het voelen maakt ons bewust van onze diepste waarden, wie we in wezen zijn – onze kern. Het toelaten van positieve en negatieve emoties is onze toegangscode en de motor achter onze acties.

7. GEDACHTEN ZIJN GEEN FEITEN– Hoe je je denken kunt sturen

Wij zijn niet onze gedachten. Je bent niet wat je denkt, maar door wat je denkt heb je wel invloed op je eigen realiteit. Verbeter je relatie tot je gedachten zodat je meer rust in je hoofd krijgt en je gedachten positiever kunt sturen. Daardoor wordt je ook milder voor jezelf.

8. ENERGIE, FOCUS & EVENWICHT – Jouw persoonlijke masterplan

Je laadt je mobiel misschien wel elke nacht. Hoe laad jij jezelf op? Loop je rond in je eigen rode zone (<20%)? Hoe zorg jij ervoor dat je jezelf structureel oplaadt, je eigen energiebalans bewaakt en je focus fris houdt om te doen wat er echt toe doet?

9. YOUR TRUE NORTH - Jouw kern, jouw waarden, jouw missie

Wie ben jij? Wie ben jij echt? Welke kernwaarden horen bij jou, en welke waarden wil je terug laten komen in je werk, je relaties, je dromen, en in wat jij als mens uitstraalt naar anderen?

Wat is jouw missie: wat heb jij in dit leven te doen, waar word jij gelukkig van? Wanneer je missie, identiteit, waarden, overtuigingen, talenten, omgeving en je gedrag in één lijn staan, dan ben jij als mens in staat om écht het leven te leiden dat bij jou past en waarin jij gelukkig bent. 

Bonus:

Module MINDFULNESS & ZELFCOMPASSIE

Zelfcompassie is een logisch en mooi vervolg aan mindfulness.
Bij mindfulness hoort vriendelijkheid en acceptatie, en de essentie van mindfulness is hearthfulness, een basis voor een gelukkig leven. Door regelmatig te mediteren en door de beoefening van mindfulness veranker je vriendelijkheid richting jezelf en sta je positiever in het leven. Dat is ook de basis voor (zelf)compassie: liefde die pijn ontmoet en liefdevol blijft.

Deze module leert je anders kijken naar je zelfcriticus en ego, onze vaak zelfverzonnen en strenge regels, en hoe we zelden helemaal tevreden te zijn. Door meer zelfcompassie kan dat anders: milder, vriendelijker en liefdevoller 

Met extra meditaties:

 • de kracht van liefde, compassie en vriendelijkheid
 • jezelf aanvaarden in het midden van (zelf)kritiek
 • oefeningen om je zelfcompassie te vergroten 

ERVARINGEN VAN ANDEREN

{

…dat ik een betere versie van mezelf ben geworden: een fijnere vrouw, moeder, vriendin en collega doordat ik bewuster ben voor mezelf en voor anderen

“Ik was vergeten hoe fijn het voelde om buiten te zijn, de warmte van de zon te voelen, de schoonheid van de natuur te zien en te voelen zoals die er elke dag is. Ik werd bewuster van mijn eigen gedragspatronen, ik hervond mijn humor en ervoer hoe heerlijk het is om buiten te zijn en dat ik dat eigenlijk veel te weinig deed. Ik leerde dat er dagelijks veel kleine mooie momenten zijn, als je maar goed kijkt en ze wilt zien, en beleef deze ook intenser.

Gaandeweg realiseerde ik me dat het vooral IKZELF ben die me een druk oplegt: ik MOET veel, en vooral van mezelf. Ik ben dichter bij mezelf, meer in balans en het is fijn om bijvoorbeeld mijn humor weer vaker te ervaren, zowel in privé-situaties als tijdens mijn werk. Ik krijg er energie van en geef deze energie ook vaker door. Ik heb geleerd dat tijd nemen voor mezelf juist meer tijd creëert dan dat het tijd kost. Bovenal heeft mijn investering ervoor gezorgd dat ik een betere versie van mezelf ben geworden: een fijnere vrouw, moeder, vriendin en collega doordat ik bewuster ben voor mezelf en voor anderen. 

RENSKE (39),
PROCUREMENT MANAGER, LOGISTIEKE SECTOR

{

…ik ben veel dichter bij mezelf en mijn kern gekomen en dat is zóveel waard!

“De lessen en coaching door Laura waren erg leerzaam en hebben ook echt mijn ogen geopend; wat heb ik mezelf jarenlang aangedaan?! Alles op mijn schouders genomen, steeds maar doorjakkeren zonder adem te halen, en altijd alles en voor iedereen proberen op te lossen. Met als gevolg mezelf voorbijrennen, mijn eigen behoeftes en gevoel negeren, en steeds roofbouw plegen aan mijn energievoorraad. Dat kon natuurlijk niet eindeloos goed blijven gaan. Mijn belangrijkste leermomenten? 

 • de veelheid der dingen blijvend flink terug geschroefd
 • de welzijn van mij (en mijn gezin) horen op de 1e plaats
 • dat er niet steeds iets bij kan zonder ergens anders een deur te sluiten (dus nee zeggen of stoppen, en loslaten)
 • mijn werktaken en -dagen beter inrichten met daarin momenten voor Zijn in plaats van doorjakkeren zonder adem te halen en/of te pauzeren
 • de meditaties bieden mij veel rust, ik voel me er heel goed bij en blijf deze momenten voor mezelf nemen en gunnen
 • Het trekken en respecteren van mijn eigen grenzen is een blijvend leerproces waarin ik nog mag groeien. De meditaties creëerden veel rust in mezelf, precies wat ik nodig had.

Ik ben veel dichter bij mezelf en mijn kern gekomen en dat is zóveel waard!”

LEONIE (39), BELEIDSADVISEUR & TEAMCOÖRDINATOR 

DE PRAKTIJK WAAR ONZE SESSIES PLAATSVINDEN

– OOK IN HET VOORJAAR & ZOMER 2020!
DE PRAKTIJK IS GEWOON OPEN voor 1-op-1 coaching.

IK BEN LAURA, JE COACH

Als je jouw pad wilt ontdekken naar meer rust en ruimte bij jezelf, energie en balans in je leven, én de combinatie van mindfulness, meditatie en coaching je aanspreekt, wil ik graag je gids zijn. Als betrokken en oplossingsgerichte mindfulness trainer, fysiotherapeut en coach ben ik super enthousiast om jou te mogen begeleiden bij jouw persoonlijke reis.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe het voelt om op zoek te zijn naar meer innerlijke rust en datgene wat écht bij je past – Your True North. Als zorgprofessional liep ik vast in regels en verwachtingen van alle kanten, aanhoudende stress, onrust en te veel ballen in de lucht. En dat ging behoorlijk knellen. Het liefste help ik anderen verder, zodat zij zich gezonder, vitaler en veerkrachtiger voelen en kunnen groeien daar waar gewenst – of nodig.

 Ik heb ook mijn les geleerd en ervaren hoe belangrijk het is om bewust en structureel te zorgen voor mezelf en mijn energiebalans te bewaken – en wat voor een verschil dat maakt in hoe ik me voel. Ik koos ervoor om te stoppen met stressen en verwachten, en te leven op een manier die echt bij mij past: om ondernemer te worden om mensen te kunnen helpen op mijn manier. Vanuit vrijheid en rust zet ik mijn ervaring en talenten in voor de welzijn en persoonlijke groei van mensen zoals jij.

Ik ben er achter gekomen dat alleen mindfulness volgen of beginnen met meditatie niet genoeg is, daarmee bereik je nog niet de rust in jezelf waar je naar verlangt. Daar is meer voor nodig, omdat je ook uitdagingen en vragen tegenkomt op dat pad. Ik heb gezien dat iedereen kan beginnen met mindfulness. Echter, om de waarde daarvan een onderdeel van je dagelijkse leven te maken en de transformatie te bereiken die je voor ogen hebt, is er meer aandacht en begeleiding bij gewenst. En daarom ben ik graag je gids én coach op dat pad. Zodat jij naar een nieuw, dieper level in jezelf kunt groeien en anders in het leven kunt staan.

COACHING: SUPPORT & AANDACHT VOOR JOU

JE GIDS: 9 x Persoonlijke live-coaching & e-mailsupport ONDERWEG
 • 9 persoonlijke live-coaching sessies, waar diverse oefeningen, wandelgesprekken en NLP wordt gebruikt om iedere module te verdiepen en aan jouw persoonlijke doelen te werken. Als coach ben ik toekomst- en oplossingsgericht, en zet het liefst jou in beweging – in je eigen richting – en loop als gids met je mee.
 • In de dagen tussen de coachingsessies kun je mij via e-mail en whatsapp bereiken voor je vragen die met het programma te maken hebben.

* Locatie live-coaching: ’Praktijk aan de Dijk’ & wandelpaden langs de Maas,  ‘s-Hertogenbosch (Empelsedijk) of via ZOOM (videobellen)

 

JE ROUTEPLAN: Online academie & modules
 • Persoonlijke toegang tot alle 9 modules online, waar je ook bent
  – Alle artikelen, meditaties, links naar blogs, video’s, boekentips en meer

BASECAMP: NIEUWE KENNIS & ZELF DOEN
 • De meest impactvolle thema’s, kennis, oefeningen en meditaties van de 8 lessen in de mindfulness training vormen de basis voor je groei in Find Your True North. En niet alleen de basis. Deze stappen brengen je ook sneller daar waar je wilt zijn en hoe je je wilt voelen.
 • Voordat je een (nieuwe) richting kiest en je zeilen vol laat blazen, is het van cruciaal belang om te weten, voelen en begrijpen waar je NU staat. Het nu is de vertrekpunt, op ieder moment opnieuw.
JOUW INZET: JE EIGEN STAPPEN WORDEN BELOOND
 • Een onmisbaar onderdeel van het programma. Lezen, schrijven, mediteren en kleine informele oefeningen door de dag heen war je geen tijd aan kwijt bent – alleen je aandacht is nodig ☺
 • De mate van jouw inzet – dus ook de inzet thuis – bepaalt de waarde van het programma voor jou voor overgrote deel. Je krijgt altijd datgene eruit wat je erin stopt

WAT MAAKT FIND YOUR TRUE NORTH ANDERS

Find Your True North is een individueel programma met 9 coaching sessies, waarin we samen het pad uitstippelen om jouw True North te vinden. Je hoeft het niet alleen te doen, je hebt mijn liefdevolle aandacht en betrokken begeleiding bij jouw groei en je doelen. Ik heb super veel zin om samen met jou op pad te gaan, op jouw ontdekkingsreis.

 • De basis ligt in mindfulness & meditatie, oplossingsgerichte coaching en NLP
 • We halen er nog veel meer waarde uit door de persoonlijke coaching en mijn 18 jaar ervaring als coach met alle tools die je nodig hebt onderweg
 • Het is een echte groeireis voor jou – en ik ben net zo betrokken als jij bent om jouw True North te vinden
 • De inzichten, vaardigheden en tools die jij je eigen maakt kun je de rest van je leven toepassen.

 

Wij ontmoeten elkaar steeds live op een rustige (natuur)locatie. Daarnaast heb je thuis in de onlineomgeving alles bij de hand; oefeningen & meditaties, passende tools & tips, op het juiste moment, zodat jij je eigen antwoorden kunt vinden.

Find Your True North is een intensief en transformerend traject waarin je de onrust en stress kwijtraakt en een vaste, rustige basis met een duidelijk kompas ontdekt in jezelf.

  

SAMENGEVAT: 

 • Alle impactvolle tools van mindfulness & meditatie
 • Nog meer waarde & verdieping door persoonlijke coaching
 • Intensieve begeleiding door een ervaren mindful coach
 • Persoonlijke groeireis naar een gezonde balans tussen rust, vertrouwen én nieuwe energie in jezelf, en het her-ijken van je innerlijke kompas 
 • € 1750 in één keer óf 4 termijnen van € 450 (incl. btw) 

 

Wanneer je een werkgever hebt, is de kans groot dat je een budget hebt voor persoonlijke & professionele ontwikkeling, coaching en training/scholing. Meestal kan je traject vanuit dit budget (deels) vergoed worden. Informeer eens bij je leidinggevende, werkgever of bij de personeelszaken ernaar en ontdek wat de mogelijkheden zijn.