Leef vanuit je hart.
Vind de rust, kracht en vertrouwen in jezelf terug.

 

Plan je gratis kennismaking

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen. Graag hoor ik van jou wat er in je business of persoonlijk leven speelt, waarin je vastloopt en waar je last van ervaart.
En natuurlijk – waar je op dit moment het meest behoefte aan hebt.  Laten we samen in alle rust op zoek gaan naar wat jou nu verder kan helpen.

Op deze pagina kun in de planner een tijd reserveren voor ons eerste gesprek, vrijblijvend en kosteloos.
Als een teken van zelfliefde – een boei die jij jezelf gooit. Omdat jij het waard bent.

Verandering komt niet als we wachten op iemand anders of op een ander moment. Wij zijn degene waar we op hebben gewacht. Wij zelf zijn de verandering die we zoeken.

Barack Obama

De voorbereiding voor het eerste gesprek 

Voordat we elkaar spreken vraag ik je om even een moment te nemen voor jezelf. Het gaat immers om JOU.

Ten eerste is belangrijk om te weten waar je nu staat, wat je doet of weer wilt hervatten en waar jouw behoeftes liggen. Ten tweede willen we samen natuurlijk ergens heen – richting jouw doelen. Waar wil jij zijn over een half jaar, hoe sta je dan in het leven, als het aan jou ligt?

Hieronder heb ik een aantal vragen ter voorbereiding van ons gesprek.

Je antwoorden geven ons allebei meer duidelijkheid over jouw huidige situatie. Dat helpt mij om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en onze tijd samen morgen zo waardevol mogelijk in te vullen. Wees eerlijk naar jezelf toe. Succes!
(Uiteraard zijn jouw antwoorden vertrouwelijk en worden niet opgeslagen of gedeeld met anderen.)

  • Je kan de Privacyverklaring hier lezen.
  • Hartelijk dank voor je openheid, vertrouwen en je eerlijke antwoorden. Uiteraard zijn ze vertrouwelijk en worden ook zo behandeld. Ik kijk uit naar ons gesprek. Je kunt dan ook al je vragen stellen over het programma en de inhoud, over mij of praktische zaken.

Reserveer de tijd voor jouw gesprek

Kies via de link het tijdstip dat bij jou past, en ik spreek je graag binnenkort.