De mooiste reis is de reis naar binnen.

THE JOURNEY CONTINUES…

NA MINDFULNESS TRAINING

 

– of MINDFUL COACHTRAJECT

Na het afronden van je mindfulness training is mijn wens voor jou dat je de voordelen wilt behouden en ook wilt blijven mediteren.

Meditatie en bewuster leven in het moment vormen een belangrijke anker voor je veerkracht. Dat heb je zelf ervaren.
Het anker helpt je omgaan met stress en drukte, bij uitdagingen en turbulentie. Het creërt helderheid in het midden van ruis.

De meeste mensen proberen het ook, maar dan gebeurt er iets…het leven komt er tussen, en is vaak net anders dan je plan.

Dus gaan er een paar dagen, een week, een maand voorbij, en het lijkt alsof je het kwijt bent. Hoe sterk je voornemens ook waren na afloop, is de kans groot dat ze op proef gesteld worden, eerder of later.

Het goede nieuws is: JE KUNT DE DRAAD ALTIJD OPNIUW OPPAKKEN.

Jolanda over The Journey Continues…

“Na de basistraining ben je geneigd te denken dat je het nu wel alleen kunt. Na afloop van de basistraining denk je snel … ik ben klaar! Aan iedereen ….. wil ik dit meegeven: Het ‘eerst zelf willen proberen’ geeft eigenlijk al aan dat je het niet gaat DOEN.
De 12 weken vervolgprogramma heeft me duidelijk gemaakt dat alles valt of staat met de eigen inbreng en dat het een onderdeel van je dagelijkse routine mag zijn om dichterbij jezelf te blijven. Voor mij heeft The Journey Continues… een belangrijke bijdrage daaraan geleverd.”

Herken je dit?

Na afloop van de basistraining of mindful coachingstraject had je de beste intenties om zelf ermee aan de slag te gaan en te blijven mediteren.

Na enkele weken of maanden kwam het leven ertussen en zijn je goede intenties en plannen gesneuveld. Je vindt dat best wel jammer, want je voelde je destijds echt beter, bewuster, rustiger en had je meer grip op stress. Zonde, denk je wel eens vaker…

Het omzetten van je intenties in actie blijkt uitdagender dank je dacht

Je weet dat mindfulness toepassen en het mediteren je heel goed doet, maar je weet niet goed hoe je dit weer zou kunnen oppakken… je wilt wel maar het komt er gewoon niet van.

Dus gaan er ongemerkt weken, maanden voorbij, en het lijkt alsof je het kwijt bent. Hoe sterk je voornemens ook waren na afloop, is de kans groot dat ze op proef gesteld worden, eerder of later.

The Journey Continues…

Een natuurlijk vervolg aan Mindfulness. Zodat jij kunt verankeren en verdiepen, of herontdekken en opfrissen.

12 weken lang inspiratie en reminders voor een bewuster leven

Ondersteuning bij het oppakken van het mediteren

Samen de week opstarten: inspiratiemail op elke maandagmorgen

5 nieuwe meditaties en de complete Zin in Stilte -wandeling (audio)

Gedrukte ‘Reisgids’ thuisgestuurd – met artikelen en praktische, persoonlijke opdrachten

3 persoonlijke buitencoach-sessies

+BONUS!
Toegang tot mijn uitgebreide, vernieuwde Online Academie!
Met alle tools van de training (en meer): alle artikelen in een nieuw jasje, video’s over alle thema’s van de training, alle meditaties & nieuwe materiaal.

De investering is € 559 incl. btw

De draad oppakken heeft alleen voordelen

Je krijgt een nieuwe positieve impuls voor je motivatie om te mediteren en een kapstok en structuur om dat te blijven doen – of er opnieuw mee te beginnen. De 5 nieuwe meditaties kun je doen zo vaak als je wilt.

De thema’s uit de training kunt je nu vanuit een ander perspectief bekijken, in de context van je huidige situatie. Nieuwe thema’s helpen je meer vertrouwen, zachtheid, stilte, zelfcompassie en vrede te vinden met jezelf en in je leven.

De coachingsafspraken bieden ruimte en aandacht voor je eigen vragen, datgene waar je tegenaan loopt, je eigen doelen en wat jij nodig hebt om mindfulness te verankeren in je leven. Het geeft je persoonlijke ontwikkeling  een boost, zodat je nieuwe focus of richting kunt kiezen en bewuster keuzes maken.

Met meer vertrouwen in jezelf lukt het steeds beter om je eigen grenzen te bepalen, vorm te geven en communiceren.

Je geeft jezelf wat je nodig hebt om gezond te blijven, je veerkracht te behouden en je batterij op te laden.

Je kunt tegenslag en uitdagingen ombuigen naar positieve oplossingen en je ervaart meer tevredenheid met wat er wel is.

Je maakt bewuster keuzes vanuit jezelf; je intuïtie en je eigen waarden, in plaats van op basis van oude verwachtingen, ‘moeten’ of aannames.

Je krijgt meer helderheid in hoe je op dit moment in het leven staat, op welke terreinen het voldoende of heel goed gaat, en welke gebieden jij meer aandacht wilt geven.

Hoe anderen ‘The Journey Continues…’ hebben ervaren

“De coaching is ontspannen, compassievol en kritisch waar nodig”

“Tijdens de coachingsgesprekken is er alle aandacht en ruimte voor de persoonlijke situatie, twijfels en vragen.

Die kunnen variëren van praktische zaken, bijvoorbeeld over verbeteren van focus en meditatie, tot bredere vragen over leven en werk. Laura schrikt niet snel.

De begeleiding is ontspannen maar zeker niet vrijblijvend. Laura is compassievol als het gewenst is, maar kritisch waar nodig.”

Coen (56)

“Echt een uitbreiding en verdieping op de individuele training”

“De 12 weken verlenging heeft me duidelijk gemaakt dat alles valt of staat met de eigen inbreng en dat het een onderdeel van je dagelijkse routine mag zijn om dichterbij mezelf te blijven.

Deze weken aan inspiratie en gesprekken was echt een uitbreiding en verdieping van een eerder gevolgde training.  

The Journey Continues heeft me doen inzien dat alleen ik zelf invloed heb op mijn eigen gedachten en verzonnen aannames. Wederom zag ik dat ik steeds in mijn grootste valkuil stapte; “alles willen oplossen”. Soms is het echter nodig om een stap terug te doen: even af te wachten wat er komen gaat, en te onderzoeken hoe ik er over denk. De belangrijkste les is te genieten van de kleine dingen des levens (zonnetje op je bolletje, frisse lucht door je longen) en bewuster hiermee om te gaan – iedere dag. Dat lukt me inmiddels veel beter.”

Jolanda

“Ik hoef niet te veranderen, maar zijn zoals ik ben”

Tijdens de coaching was er alle rust en ruimte om mijn hersenspinsels en emoties te uiten. Na de sessies had ik stof tot nadenken en verdiepende vragen voor de tijd tussen de sessies – om in beweging te blijven. Het resultaat is onverwacht: wat ik miste, op zoek naar was, was er altijd al – diep in mij. Ik hoefde niet te veranderen, maar weer te zijn zoals ik echt ben.

Dankzij de NatuurCoaching van Laura is dit ‘Pad van inzicht’ helemaal geslaagd, ik kan ermee zeker verder. Als je graag buiten in de natuur bent en vanuit een andere perspectief op een prettige, uitnodigende en ontspannen manier wilt werken aan je vraag of probleem, is NatuurCoaching een echte aanrader. Lieve Laura, super bedankt hiervoor!

 

NATALIE (46)

Misschien heb je een vraag… Staat die hieronder?

Wanneer is het beste moment om te starten, en wanneer niet?

Je kunt starten op iedere maandag, kort of langere tijd na een afgeronde basis(training). 
Het is niet wenselijk te starten in een uitzonderlijk drukke periode, als je bij voorbaat al weet dat je er nauwelijks tijd voor hebt.

Kan ik ook meedoen als ik nog geen mindfulness training heb gevolgd?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. The Journey Continues is een verdieping na de basis, en is het dus nodig om de basistraining eerst te volgen. Kijk eens hier naar het programma Natuurlijk in Evenwichtlive of online.

WANNEER ZIJN de coachingsafspraken?

We spreken elkaar in alle drie maanden. Dus stel dat je in mei begint, dan maken we een afspraak voor mei, juni en juli. Iedere afspraak is een buitengesprek in de natuur.

Waar vind ik de meditaties en opdrachten?

Meditaties zijn onder een link te vinden in de wekelijkse mail op maandag. Als je daarop klikt, kom je in de SoundCloud terecht waar je ze kunt luisteren. De opdrachten zijn te vinden in je werkboek dat je thuisgestuurd krijgt zodra je betaling ontvangen is.

Hoe krijg ik toegang tot de online academie?

Je krijgt een uitnodiging om een account aan te maken met een zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna kun je per week een nieuwe module openen, en alle materiaal gebruiken van de basistraining: artikelen, uitgebreide video’s, meditaties en oefeningen.

Wat als ik een aantal weken op vakantie ben of een afspraak moet verzetten?

Dat is geen probleem, mits we in overleg en tijdig daarmee rekening kunnen houden, zodat de totale duur binnen 16 weken blijft.